top of page
  • Szerző képegatecsoport

Kétszárnyú nyílókapu automatizálás

A kaputechnika magán, valamint társasházak esetén is fontos része a biztonságtechnikának. Nem elhanyagolható tényező az automata kapukkal járó kényelem. Ezáltal kiállásnál, beállásnál nem kell elhagynunk járművünket, mely különösen eső esetén válik kellemetlenné. Az automata kapuzárás pedig időt, energiát takarít meg számunkra.

Nemrég Nice Wingo nyílókapu mozgató szett telepítésésre került sor már meglévő kovácsoltvas kapuhoz egy magánháznál.

A Nice kapunyitó automatikát ajánlottuk, mert hosszú évek óta telepítjük ezeket a berendezéseket. A Nice, ahogyan a nevében is hordozza, szép és megbízható kaputechnikai termékeket forgalmaz lakossági, közületi és ipari területre. A Nice márka a '90-es évek elején mutatkozott be Olaszországban, mára pedig több mint 100 országban megtalálható. Tervezés, technológia, fenntarthatóság a kulcsszavaik. Többek között kertkapuk, garázskapuk, ipari kapuk, kapuautomatikák, kaputávnyitók, biztonsági rendszerek fűződnek a Nice névhez.

A GATE Automatika szakemberei a Nice Wingo nyílókapu mozgató szett beépítését ajánlották. A Nice Wingo kapuautomatika megbízható, csendes megoldás, valamint könnyen beépíthető akár 3,5 m-es nyílókapu szárnyakhoz is. Felhasználóbarát kivitelezése révén könnyen kezelhető nyílókapu mozgató berendezés. Nyitott és zárt állapotú ütközőkkel ellátva, tehát nem szükséges ütköztetni a kapuszárnyakat. A szett egy darab kétmotoros vezérlő elektronikával van ellátva. Vevőegységnek Torlift rádiós vevőt ajánlottunk.

A munka megkezdésekor lakatos, továbbá elektromos előkészítő munkára volt szükség. Lakatos szakemberünk egy zártszelvényt telepített az egyik oldali motor megfelelő rögzítése érdekében alapozva, fekete matt festékkel festve. 230VAC elvezetése is szükséges volt a kapu közvetlen közelébe, valamint a viacolor téglák alatt, ezért a viacolor bontásra, újra telepítésre került.

Végül a Nice Wingo nyílókapu mozgató szett sikeres beépítése megtörtént, a látvány magáért beszél.

Nice Wingo nyílókapu mozgató szett

A GATE Automatika Kft. a GATE Csoport tagjaként majd '30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizében, karbantartásában. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Amennyiben Ön is kapuautomatika cserén, esetleg teljes kapu bontáson, új telepítésén gondolkodik, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a GATE Automatika szakembereivel, készséggel állunk szolgálatában!

bottom of page