top of page
  • SzerzƑ kĂ©pegatecsoport

Ditec partnertalålkozó és tovåbbképzés

FrissĂ­tve: 2023. jan. 10.

A Ditec Ă©s a GATE Csoport sok-sok Ă©ve mƱködnek egyĂŒtt a kaputechnika piacĂĄn. EzidƑ alatt minden termĂ©kĂŒkkel talĂĄlkoztunk telepĂ­tĂ©s, szerviz vagy karbantartĂĄs miatt. A Ditec termĂ©kei Ă©vrƑl Ă©vre fejlƑdnek, megĂșjulnak. Az Ășj termĂ©kek, technolĂłgiĂĄk piacra kerĂŒlĂ©se rĂ©vĂ©n a GATE Automatika szakembereinek is szĂŒksĂ©ge van a folyamatos szakmai tovĂĄbbkĂ©pzĂ©sre. AmĂ­g sok munkahelyen a professzionĂĄlis bemutatĂłkat Ă©s oktatĂĄsokat nyƱgkĂ©nt, teherkĂ©nt Ă©lik meg az ott dolgozĂłk, a GATE-nĂ©l mĂ©g egy termĂ©kbemutatĂł / tovĂĄbbkĂ©pzĂ©s is Ă©rdekes tud lenni. Mint azt mĂĄr többször emlĂ­tettĂŒk, nekĂŒnk fontos, hogy kollĂ©gĂĄink tisztĂĄban legyenek a legĂșjabb vonatkozĂł trendekkel, termĂ©kekkel, valamint azok szakszerƱ telepĂ­tĂ©sĂ©vel, szervizĂ©vel, karbantartĂĄsĂĄval.

Ditec talålkozó és tovåbbképzés

Ditec disztribĂștori talĂĄlkozĂł

MunkatĂĄrsaink a Ditec milĂĄnĂłi, Origgio-ban lĂ©vƑ központjĂĄban jĂĄrtak disztribĂștori talĂĄlkozĂłn. A kereskedelmi központ/bemutatĂłterem lĂĄtogatĂĄsa mellett megismerhettĂ©k a Ditec 2020-as ĂșjdonsĂĄgai mellett a Ditec Smart Control okos eszközt is, melyrƑl Ă©rdemes mĂĄr most nĂ©hĂĄny szĂłt emlĂ­teni:

A Ditec Entrematic Smart Control egy otthoni, USB/Ethernet adapterrel wifi vagy lan hĂĄlĂłzathoz csatlakoztathatĂł rendszer, mellyel könnyedĂ©n irĂĄnyĂ­thatĂł akĂĄr 3 hĂĄz körĂŒli automatika telefonos applikĂĄciĂłrĂłl, illetve szemĂ©lyi szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pen keresztĂŒl is, tĂĄv- vagy helyszĂ­ni vezĂ©rlĂ©ssel. A vezetĂ©k nĂ©lkĂŒli Ă©rzĂ©kelƑk jelentik a kapu stĂĄtuszĂĄt: nyit, zĂĄr, nyitva hagyva, akadĂĄly. Kamera is szerelhetƑ utĂłlag a rendszerhez, mely valĂłs idejƱ felvĂ©teleket közvetĂ­t a mƱködĂ©sben lĂ©vƑ berendezĂ©srƑl.

A kĂ©szĂŒlĂ©k kinĂ©zete rendkĂ­vĂŒl megnyerƑ, modern lakĂĄsba tökĂ©letesen illeszkedik a tovĂĄbbi okoseszközök mellett. A praktikus vezĂ©rlƑ alkalmazĂĄsok Play Store-bĂłl vagy App Store-bĂłl letölthetƑk. TovĂĄbbi pozitĂ­vuma, hogy a Smart Control nem csak Ditec Entrematic automatikĂĄkkal kompatibilis. A termĂ©krƑl kĂ©sƑbb bƑvebben is beszĂĄmolunk!

Ditec tovåbbképzés

A közelmĂșltban Ditec automata ajtĂł telepĂ­tĂ©ssel kapcsolatos oktatĂĄst is tartottunk a GATE Csoport szerviz technikus kollĂ©gĂĄi rĂ©szĂ©re. OktatĂł kollĂ©gĂĄnk bemutatta a Ditec profilrendszereit, valamint automatikĂĄit, ismertette, hogy egy telepĂ­tĂ©shez milyen feltĂ©telrendszereknek kell a helyszĂ­nnek megfelelnie. Ezek mind rendkĂ­vĂŒl fontosak egy adott automata ajtĂł beĂ©pĂ­tĂ©se szempontjĂĄbĂłl. Emellett azt is rĂ©szletesen kifejtette, milyen mĂłdon lehet a legmagasabb minƑsĂ©gben vĂ©grehajtani az adott feladatot.

TovĂĄbbi Ă©rdeklƑdĂ©ssel figyeljĂŒk a Ditec szakmai fejlƑdĂ©sĂ©t, hogy Ășj termĂ©keket, megoldĂĄsokat mutathassunk mi is Partnereinknek.

bottom of page