top of page
  • Szerző képegatecsoport

Szekcionált kapunyílás borításának javítása


Szekcionált kapunyílás borításának javítása

Munkánk sok esetben nem a kaputechnikai berendezések telepítéséről, hanem a szakszervizről, karbantartásról szól. Habár jelen esetben nem egy kapu sérült meg, hanem a kapunyílás felső kávájának borítása, természetesen ez a kaputechnikai szerviz is a mi dolgunk.

A Partnerünk által bejelentett hiba akár tipikusnak is tekinthető, amikor egy jármű okoz kárt a berendezésben vagy annak környezetében. Weboldalunk főoldalán található néhány ehhez hasonló tipikus hiba, valamint korábbi bejegyzéseinkben is említettünk ilyeneket. Ide tartozik a sorompókar törés, biztonsági fotocella törés, mozgatókar gömbcsukló törés, dokkoló ponyva szakadás, szárnyaskapu mozgató kar menetes orsó törése, valamint a járművek által okozott szekcionált kapu panel törések, stb. Amikor ilyen történik, érdemes felvenni a kapcsolatot a szervizcéggel, hiszen általában nem lehet első ránézésre megállapítani, hogy a berendezés sérült-e, ha pedig igen, akkor milyen mértékben.

A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként majd’ 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére kaputechnikai, rakodástechnikai, tűzvédelmi nyílászáró berendezések teljes körű telepítésében szervizelésében, karbantartásában. Szervizünk a készülékek mechanikai meghibásodásától a kisebb szerkezeti sérülésig minden hibát elhárít. Az évek során a piacon fellelhető minden megbízható kaputechnikai márka termékét telepítettük, szervizeltük. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Ha hasonló állapotban találja kapuját, jelezze nekünk és a lehető leghamarabb felmérjük a problémát és megjavítjuk. A precízen működő berendezés biztosítja a tökéletes munkát!

bottom of page