top of page
  • Szerző képegatecsoport

Redőnykapu és kétszárnyú kapu telepítése


GATE Automatika - redőnykapu, kétszárnyú kapu

A GATE Csoport több mint 28 éve vállal fontos szerepet a kaputechnika, rakodástechnika, illetve most már a tűzvédelem területén is. Ez idő alatt alkalmunk nyílt megismerni a piac minden szegmensét, a legkülönfélébb berendezéseket telepítése, szervize és karbantartása során. Néhány éve a GATE Csoport célcsoportok alapján 4 külön cégbe szerveződött, így a GATE Automatika jelenleg a közületek, társasházak igényeit elégíti ki a kaputechnika, rakodástechnika, valamint tűzvédelmi nyílászárók területén.

A GATE Automatika a GATE Csoport tagjaként előszeretettel vállal egyedi, komplex projekteket a kaputechnika, rakodástechnika területén. A munka során, melyet most bemutatunk 2017. évünk egyik legnagyobb projektjén dolgoztunk. 9 darab szigetelt kivitelű redőnykapu, valamint egy igazán különleges egyedi gyártású függesztett, kétszárnyú kapu a mérlegünk.

A vállalt munkát 25 munkanap alatt, több mint 10 szakértőnk és szerviz technikus kollégánk közreműködésével végeztük el, igazi csapatmunkaként. És a helyszín? Hát az sem mondható mindennapinak.

A kapuk egyharmada a Készenléti rendőrség tűzszerész raktárainál került felszerelésre. Itt pedig elengedhetetlen az üzembiztos működés.

A gyorsmozgású redőnykapu általában ipari tartós üzemre lett tervezve. A kiváló anyagminőség, a biztonsági kialakítások garantálják a zavartalan forgalmat. A redőnykapu gyors nyitása / zárása, valamint a szigetelt lamellák a csarnokban tartják a meleget, ezáltal energiát takarítanak meg. Nagyteljesítményű meghajtással ellátva ez a redőnykapu igazán hasznos megoldás.

Ez esetben 3300mmx3700mm-es szigetelt acél redőnykapu telepítését vittük véghez, tengely burkolattal, infra védelmi szettel.Némelyik berendezést még ipari méretű szünetmentes tápegységgel is ellátunk.

A fennmaradó kapuk pedig szintén a rend őreinek egyik legkiemelkedőbb főhadiszállásán kerültek telepítésre, ahol a kaputechnika fontos szerepet játszik.Nem volt egyszerű, de minden kérést teljesítve, a határidőt betartva, a Mikulás (és persze hű segítői, vagyis Mi) idén 10db új kapuval "ajándékozta" meg a Készenléti rendőrség állományát.

A GATE Automatika csapata törekszik a megrendeléstől/bejelentéstől számított legrövidebb időn belül felmérni a helyszínt. Ezután a lehető leghamarabb áll elő partnere számára egy szakértők által összeállított ajánlattal. Az ajánlat elfogadása esetén szerviz technikusaink a megrendelt munkát precízen elvégzik. A kaputechnika egy folyamatosan fejlődő ágazat, csapatunk pedig igyekszik a legmodernebb technológiákat alkalmazni telepítései során. Szívesen várjuk érdeklődését, szakembereink készséggel válaszolnak kérdéseire!

bottom of page