top of page
Szerző képegatecsoport

Ditec QIK7 sorompó telepítése


A parkolástechnika a GATE Csoport egyik szakterülete a kaputechnika, rakodástechnika, valamint tűzvédelem mellett. A nagyvárosokban kialakult gépjárműforgalom folyamatos növekedésével, a bevásárlóközpontok, szállodák, bankfiókok, irodaházak létesülésével egyre több igény van a parkolóhelyekre. Ezúttal egy budapesti, dunaparti helyszínen működő partnerünk bízta meg a GATE Automatika csapatát Ditec QIK7 sorompó telepítésével.

A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely nyújtotta kényelem, a vendégeknek biztosított könnyebb megközelíthetőség.

A sorompók ideális megoldást jelentenek olyan közepes, továbbá nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárlóközpontok, de alkalmazhatók lakóközpontok vagy cégek bejáratainál is, ahol állandó igény van a gépkocsi-parkolóterület felügyeletére, hogy csak az arra jogosultak használhassák.

A GATE Automatika széles körű működtetési megoldásokat ajánl: távirányítható, hagyományos kulccsal / billentyűzettel működtető kapcsolós, “lan jel-átadó” rendszerrel / “érmés” rendszerrel működtethető eszközöket. Legutóbbi biztosítja, hogy csak egyszer legyen használható a sorompó. Nagyszerű megoldás szállodák, sportcentrumok, boltok, éttermek számára is, ahol a használatuk csak átmenetileg szükséges a látogatók számára, ugyanakkor gyors, egyszerű áthaladást biztosít.

Emellett ajánljuk a sorompó berendezést útburkolatba szerelt érzékelővel, mely lehetővé teszi a kilépő sorompó automatikus működtetését, ha a jármű keresztülhalad a hurkon, ezzel biztosítva a szabályozott járműforgalmat, elkerülve a nem kívánt belépést.

Partnerünk igénye egy rendkívül intenzív terhelésű, 5,8 m hosszú karú sorompó volt. A GATE Automatika technikusai felmérése után szakmai csapatunk egy Ditec terméket ajánlott. Hogy miért?

Mert a Ditec név garancia a megbízható, strapabíró, hosszú távú működésre. A Ditec márkát kiváló minőségű termékek, komoly referenciával rendelkeznek. Gyárakban, szerelőcsarnokokban, közintézményekben, bankokban, valamint magánházakban működnek már hosszú ideje a Ditec kaputechnikai eszközei.

A GATE Automatika szakértője a Ditec QIK7 eszközt ajánlotta. A Ditec QIK7 sorompó optimális közepes és nagy forgalmú környezetben, a QIK termékcsalád modelleihez sokfajta funkció, kiegészítő rendelhető. Az automata sorompó hosszú élettartamát a sorompó kar egyedülálló megoldást tartalmazó kiegyensúlyozó rendszere biztosítja.

A Ditec QIK7 sorompó beépített vezérléssel, enkóderes DC motorral, biztonsági fotocellával, valamint GSM kapunyitó modullal került beszerelésre, melyet maximum 1000 felhasználó működtethet.

Ilyen és ehhez hasonló kiváló minőségű termékeket ajánlunk Partnereinknek. Kérje szakembereink véleményét sorompó telepítésével kapcsolatban elérhetőségeink valamelyikén!

bottom of page