top of page
  • Szerző képegatecsoport

Autogard sorompók és beléptető rendszerek

A parkolástechnika mindig nagy szerepet játszik forgalmas irodaházak, bevásárlóközpontok, közületi létesítmények vagy népes parkolóházak életében. Minden esetben a megfelelő kialakításra törekszünk a optimális berendezések telepítésével. Cégünk, a GATE Automatika Szerviz Kft. megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet erre a területre, mely a biztonságtechnika szempontjából is igen fontosnak mondható. Egyik legfontosabb partnerünk a parkolástechnika területén a cseh Autogard vállalat.


Az Autogard 1993-ban jött létre, azóta beléptető rendszerekkel, útlezáró akadályokkal, toló és nyílókapukkal is foglalkozik. A GATE Automatika szempontjából az Autogard sorompó, parkolórendszer termékei érdekesek igazán, alább bővebben bemutatjuk ezeket:


Autogard parkolástechnika


Autogard sorompó

Az Autogard automata, valamint manuális sorompói tökéletes megoldást jelentenek olyan esetekben, ahol a fokozott biztonság elsődleges szempont. A gyártó refereniái között szerepelnek ipari, kórházi, szállodai, autópályák lezárására, alagutak bejáratainál használt sorompók is, melyeket önállóan vagy beléptető rendszerekkel kombinálva alkalmaznak. Autogard sorompók fajtái:

- ultra gyors sorompó frekvencia váltóval a rendkívül nagy forgalmú parkolókhoz

- közepesen intenzív használatra fejlesztett sorompó

- robosztus, akár 9 méter hosszú automata sorompó

- egyedi, horizontális, automata nyitásra tervezett sorompó autópályák, alagutak és hidak átmenő forgalmának ellenőrzéséhez

- költségkímélő, manuális sorompó


Autogard parkolórendszer

EcoPark II nevű termékük egy kényelmes, moduláris, "pay-on-foot" parkolási rendszer, mely gyakorlatilag mindenféle parkolási rendszerhez hozzáilleszthető, legyen az kisebb parkoló vagy egy több szintes parkolóház. A termékopciók széles skáláján szereplő termékek:

- jegyosztó automata a felügyelet nélküli parkolóházak beléptetési pontjához

- jegyérvényesítő automata a felügyelet nélküli parkolóházak kiléptetési pontjához

- automata fizetőállomás, amelynél készpénzzel vagy kártyával fizethet az ügyfél a nap 24 órájában

- teljes, mindennel felszerelt manuális fizető terminál

- központi software a távoli vezérléshez, valamint ehhez kapcsolódó, egyedi funkciókkal felszerelt modulok

- kedvezmény hitelesítő a különböző kedvezménytípusok alkalmazására asztali vagy falra szerelhető kivitelben, beltéri használatra, ethernet kapcsolatal a parkoláskezelő kiszolgálóhoz csatlakoztatva


A GATE Automatika Kft. nem csupán Autogard termékek telepítésével, hanem azok karbantartásával és szervizével is foglalkozik. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása. Amennyiben parkolórendszerrel kapcsolatos kérdése merül fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel!

bottom of page