top of page
  • Szerző képegatecsoport

Megrongált szekcionált kapu javítása

Sok esetben hívnak minket olyan meghibásodáshoz, amikor nem a technika mondja fel a szolgálatot, hanem emberi hiba következtében rongálódik meg a kaputechnikai eszköz. Ez esetben egy szekcionált kapu. Technikus csapatunk pedig a helyszínre sietve igyekszik mihamarabb a kapu hibáját elhárítani.

kapu javítás

Ez azonban nem a szokásos kapu javítás volt.

Jelen esetben partnerünkkel karbantartási szerződésünk van. Ingatlanüzemeltető cég lévén sok ipari kapu tartozik hozzájuk, melyeket rendszeresen ellenőrzünk, így ritka a meghibásodás. Most azonban az egyik ipari kapu vázszerkezetét, valamint külső lemezborítását egy darus kocsi beállás közben megrongálta. Sajnos gyakori az ilyen eset. A GATE Automatika Szerviz technikusai először ideiglenesen biztosították a kapu működését. A sérülések helyreállítására pedig ajánlatot adtak kapcsolattartóink. A biztosítási ügyintézés miatt a megrendelés nagyon elhúzódott, de mivel a kaput ezalatt használták, bekövetkezett egy újabb probléma: a kapuról leszaladt a sodronykötél, ezáltal megszorult a kapu. Kollégáink ekkor már nem tudták helyreállítani a működést, ezért egy újabb ajánlatot adtunk, kiegészítve az időközben meghibásodott alkatrészek cseréjével (rugótengely, torziós rugók, kábeldobok, sodronykötelek, illetve egyéb kiegészítők). A kapu javítást 3 szerviz technikusunk 2 napon át végezte. A kaput lebontották, kicserélték a rugótechnikát, valamint egyéb alkatrészeket, helyreállították a sérült vázszerkezetet, görgővezető sínt, visszaépítették a szekcionált kaput. Az épület külső oldalán lévő sérült vázszerkezetről (ami egy régi kapu maradvány szerkezete volt) lebontották a sérült lemeztakarások, a vázszerkezet helyre lett állítva és újra lett festve.

A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a kapu javítás folyamatát megkezdjék. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

Kérjük, megrongált kapu esetén azonnal vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika munkatársaival a hiba mielőbbi elhárítása érdekében!

bottom of page