top of page
  • Szerző képegatecsoport

Érintésmentes nyílászáró megoldások

Frissítve: 2023. márc. 29.



Az érintésmentes nyílászáró berendezések egyre fontosabb szerepet töltenek be napjainkban. A megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Különösen olyan időszakban, mint a mostani, amikor minden hír a Covid-19 vírus körül forog. A “Maradj otthon” kampány a Covid-19 vírusra való tekintettel teljes mértékben megváltoztatta, felforgatta mindannyiunk életét. Azonban nem maradhat ez így örökre. Egyszer nyitnunk kell.

Ehhez nem minden esetben elég higiénés szabályokra figyelmeztető plakátok, illetve a bejáratoknál kézfertőtlenítők elhelyezése. Ahogy az orvostudomány is mindent megtesz, hogy mihamarabb oltáshoz jussunk, kiszabadulhassanak otthonaikból, valamint szűk környezetükből, mi is igyekszünk a saját területünkön, a kaputechnikán belül biztonságos megoldásokat, érintésmentes nyílászáró eszközöket kínálni. Ezt biztosítja a GATE Csoport több mint 30 éves szakértelme, folyamatos fejlődése, újabbnál-újabb termékek megismerése, alkalmazása.

Irodaházak, plázák, közösségi terek is mind-mind tehetnek annak érdekében, hogy kevesebb legyen a személyes kontaktus, biztonságosabbá tegyék tereiken belül a mozgást, például meglévő ajtók automatizálásával vagy érintésmentes automata ajtók telepítésével.


A biztonságos áthaladás érdekében automata nyitóberendezéseket, érintésmentes nyílászáró megoldásokat ajánlunk:



Automatika már meglévő ajtóra

Amennyiben irodai nyílászáróit szeretné automata módban, érintésmentesen üzemeltetni, gyors és gazdaságos automatikával megoldható. Több gyártó ajánl erre a célra kapu automatikákat.




Érintésérzékeny kapcsolók

Automata ajtók elláthatók elegáns és korszerű megjelenésű érintésérzékeny kapcsolókkal, ezáltal infravörös érzékelő előtt elhúzott kézzel nyitható az ajtó. A kapcsolón fény is jelzi az áthaladás lehetőségét.




Komplett automata ajtó telepítése

Olyan helyszíneken, ahol a nyílászáró kora miatt amúgy is cserére szorul vagy új kivitelezés esetén különösen ajánljuk automata nyílóajtó vagy tolóajtó telepítését a könnyebb, érintésmentes áthaladás érdekében.





A GATE Automatika Szerviz szakemberei a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében. A GATE Automatika Szerviz biztos szakmai tudása a garancia arra, hogy mindig, mindenhova optimális berendezéseket ajánljunk ki, illetve telepítsünk.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, érdeklődjön érintésmentes nyílászáró berendezésekről a biztonságosabb terek kialakítása érdekében!

bottom of page