top of page
  • Szerző képegatecsoport

Parkolástechnika: PARKL ügyféltalálkozó

A GATE Automatika egyik fontos szakterülete a kaputechnika, rakodástechnika és tűzvédelem mellett a parkolástechnika. Ezzel kapcsolatos berendezések teljes körű telepítésével, szervizelésével, karbantartásával is foglalkozunk a GATE Csoporton 30 éves fennállása óta. A parkolástechnika területén belül vállaljuk sorompók, forgalomkorlátozó oszlopok vagy komplett parkolórendszerek telepítését, szervizét, megelőző karbantartását. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést, az innovatív megoldások felkutatását, bevezetését, illetve támogatását a modern, élhetőbb városok fenntartásának céljából. Ezért igyekszünk részt venni a lehető legtöbb, parkolástechnika kérdésével foglalkozó konferencián, szakmai bemutatón, találkozón, figyelemmel kísérjük a technikai fejlődést.

Parkolástechnika - GATE Automatika

2018. szeptember hónapban a GATE Automatika Szerviz Kft. hivatalos volt egy, a parkolástechnika területén tevékenykedő vállalat ügyféltalálkozójára. Idén kezdtünk együtt dolgozni a PARKL Digital Technologies Kft-vel. A PARKL célja megváltoztatni a jelenlegi parkolási szokásokat többek közt azáltal, hogy olyan helyeken teszik lehetővé a parkolást, ahol addig nem lehetett, virtuális térképen való navigálással vezet a külön erre a célra fejlesztett informatikai szoftver a szabad parkolóhelyhez, valamint egyszerű, kedvezőbb fizetési lehetőséget biztosít a felhasználó számára regisztráció esetén. Különösen kényelmes megoldást kínál a már meglévő, a rendszerükbe bejelentkezett ügyfelei részére, ugyanis rendszámfelismerő rendszerrel működő parkolóházakban a mobil applikáció használata nélkül parkolhatunk abban az esetben, ha előzőleg megadtuk rendszámunkat és a funkciót engedélyeztük.

A PARKL és GATE Automatika kapcsolata onnan ered, hogy az általunk korábban telepített, valamint szervizelt parkolórendszerekre csatlakoztak rá budapesti szállodákban. Terveink között szerepel a további együttműködés.

A megfelelő parkolástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül ajánlatkérést követően a GATE Automatika szakemberei a helyszínt felmérve felkutatják, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, a helyszíni kezelőket pedig oktatásban részesíti a szakszerű működtetés, esetleges meghibásodások elkerülése érdekében. Közületi, illetve modern társasházi telepítéseink alkalmával immár komplettebb csomagot ajánlhatunk a PARKL rendszereivel kiegészítve palettánkat. Kérje optimális megoldásunkat szakembereinktől!

bottom of page